مصرف ,مواد ,سنتیدر اهمیت وضرورت آب برای  بدن همین بس که دو سوم یا همان هفتاد درصد بدن انسان را تشکیل میدهد وتقریبا تمام واکنشهای شیمیایی بدن در حضور اب صورت میگیرد. 

همه ما انچه که در مورد اب شنیده ایم فایده بود ولاغیر  اما طب سنتی نظری متفاوت ومنصفانه  نسبت به این عنصر حیاتی دارد 

طب سنتی معتقد است که آب باید اصولی وصحیح مصرف شود تا فواید فراوان ان به بدن برسد در غیر اینصورت فواید ان به اثرات مخرب تبدیل خواهد شد  

اب دارای طبع سرد ومرطوب است ومصرف متعارف ان بین 6 الی 8 لیوان در طول شبانه روز است  

اب اگر کمتر از حد متعارف مصرف شود بدن دچار کم ابی  وبسیاری از مواد زاید به جای دفع در اندامها وبافتهای بدن رسوب میکند که در دراز مدت باعث فرسودگی اندامها وتبدیل به بیماری خواهد شد.از عوامل دیگر کم ابی میتوان به غلظت خون ،غلظت ادرار،کاهش نقل وانتقال گازهای تنفسی وخشکی پوست اشاره کرد 

زیاده روی در مصرف اب هم مشکلاتی را به همراه دارد از جمله:بر هم خوردن تعادلهای یونی در بدن.کاهش غلظت ویتامینها ومواد معدنی واملاح خون از طریق ادرار وهمچنین کاهش شیره های گوارشی جهت هضم کامل مواد غذایی 

نسخه طب سنتی برای  زمان مصرف اببه هیچ عنوان بین غذا اب وسایر نوشیدنیها مصرف نشود(سفارش اکید)

بهترین زمان برای اب خوردن نیم ساعت قبل از غذا ودو نیم ساعت بعد از غذا میباشد 

غذا برای اینکه به مصرف بدن وسلولها برسد ابتدا تحت تاثیر شیره های گوارشی  پیوندهای ان شکسته وبه مواد ساده تبدیل شده  وبعد جذب بدن میشود در صورت مصرف اب این مراحل کلا مختل شده و سلولها مواد غذایی کامل دریافت نمیکنند وشخص دوباره احساس گرسنگی میکند واین رویه میتواندباعث اضافه وزن بیهوده گردد

منبع اصلی مطلب : طلیعه دوازدهم
برچسب ها : مصرف ,مواد ,سنتی
اشتراک گذاری: این صفحه را به اشتراک بگذارید

سایت : آب از نگاه طب سنتی